Η… συμπαράσταση Λατινοπούλου σε Σαλμά και τα σενάρια συνεργασίας

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε ανάρτησή της εξέφρασε την συμπαράστασή της στον υπό διαγραφή βουλευτή της ΝΔ, Μάριο Σαλμά, ως πρώην και η ίδια διαγραφείσα από τη ΝΔ.

«Τελικά στη ΝΔ του Μητσοτάκη διαγράφεσαι μόνο αν λες αλήθειες. Ή μήπως δεν είναι αλήθεια ότι έγιναν φωτογραφικοί διαγωνισμοί στα κυλικεία νοσοκομείων & οι αυξήσεις σε 800 φάρμακα ανέβασαν τον πληθωρισμό; Αντί να διαγραφούν για να εκφοβίσουν βουλευτές καλύτερα να δώσουν απαντήσεις» αναφέρει η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε ανάρτησή της στο Χ.

Η συμπάθεια της προέδρου της Φωνής Λογικής προς το Μάριο Σαλμά θα μπορούσε να εκληφθεί και ως ένα έμμεσο κάλεσμά στον ανεξάρτητο από αύριο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας για προσχώρηση στο κόμμα της. Ο Μάριος Σαλμάς όλο αυτό το διάστημα που κριτικάρει το Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχει δείξει τάσεις μεταγραφής ή προτιμήσεις για κάποιο άλλο κόμμα… Ωστόσο οι εκτιμήσεις περί προσχώρησής του στο μέλλον στη Φωνή Λογικής προϋπήρχαν της παραπομπής του για διαγραφή από το Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η… συμπάθεια της Αφροδίτης Λατινοπούλου θα εξελιχθεί σε φλέρτ και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr