Θρίλερ μέσα στη νύχτα για τη διαγραφή Σαλμά!

Σκληρό πόκερ διεξάγεται αυτή τη στιγμή μεταξύ Μαξίμου και επιτροπής δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, με πρωταγωνιστές τον Θεόδωρο Καράογλου και τον Θανάση Δαβάκη που και οι δύο είναι μέλη της.

Η ιδιαιτερότητα με τα δύο συγκεκριμένα μέλη είναι ότι συνυπέγραψαν μαζί με τον Μάριο Σαλμά και άλλους οκτώ βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας την ερώτηση κατά των τραπεζών και των Funds!

Σε αυτούς τους δύο βουλευτές – μέλη της επιτροπής δεοντολογίας ασκούνται αυτή τη στιγμή αφόρητες πιέσεις από το Μαξίμου, προκειμένου να διαγράψουν τον Σαλμά, χωρίς αστερίσκους.

Αντίθετα, οι δύο βουλευτές καταλαβαίνουν πως εάν δεχτούν κάτι τέτοιο, μετά θα πρέπει να εισηγηθούν την αυτοδιαγραφή τους, καθώς και οι ίδιοι έχουν υπογράψει την ερώτηση! Θα πάθουν δηλαδή τέτοιο ρεζιλίκι που δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης…

Γι’αυτό ακριβώς, Καράογλου και Δαβάκης με τη σειρά τους, απαιτούν να υπάρξει ρητή διατύπωση στην απόφαση διαγραφής,που θα αποσυνδέει την καρατόμηση Σαλμά με την ερώτηση των 11. Να γίνεται δηλαδή σαφέστατη αναφορά ότι η διαγραφή πραγματοποιήθηκε λόγω των καταγγελιών του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και πρώην υπουργού αναφορικά με τα κυλικεία και όχι τις τράπεζες!

Αναμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα…

πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr