Το 3o Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας με πάνω από 300 πυγμάχους σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία

Το διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στις 27-28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό στάδιο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και 29 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Αμφιλοχίας θα γίνουν οι τελικοί.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας παίρνει σάρκα και οστά. Το διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στις 27-28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό στάδιο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και 29 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Αμφιλοχίας θα γίνουν οι τελικοί.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και τις 3 ημέρες. Οι συμμετοχές έχουν τελικά ξεπεράσει τους 300 πυγμάχους όλων των κατηγοριών (παίδων-παμπαίδων/κορασίδων-παγκορασίδων/νέων-νεανίδων/Ανδρών-Γυναικών).Πυγμάχοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι από Καζακστάν, Κύπρο, Γερμανία, Πολωνία, Σλοβενία, Αλβανία, Ουκρανία, Μαυροβούνιο και φυσικά από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχουν διακεκριμένοι αθλητές με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις καθώς επίσης και μέλη Εθνικών ομάδων.

Το Διεθνές τουρνουά διοργανώνουν ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αγρινίου μαζί με τον Πυγμαχικό Γυμναστικό Σύλλογο Αμφιλοχίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ,τον Δήμο Αγρινίου και το Δήμο Αμφιλοχίας υπό την Αιγίδα φυσικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr