Σαλμάς: «Αν ο Μητσοτάκης με διαγράφει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διαγραφή του

Επίσημα διεγράφη ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς από τη Νέα Δημοκρατία το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε στην διαγραφή του βουλευτή, ο οποίος προχώρησε αμέσως μετά στις πρώτες του δηλώσεις, όπου χρησιμοποίησε υψηλούς τόνους.

«Αν με διαγράφει ο κ. Μητσοτάκης γιατί μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στην woke agenda για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμή μου», σημείωσε ο Μάριος Σαλμάς και πρόσθεσε: «Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο. Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανέδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δηλώσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικό δικαίωμα και δεν είναι λόγος διαγραφής».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα παραδώσει την έδρα διερωτήθηκε: «Νομίζετε ότι πρέπει να σταματήσω τη μάχη για τους πολλούς;».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr