Παναιτωλικός: Η… Συμμορία των «11» του Γιάννη Πετράκη

Μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague ο Παναιτωλικός έχει πέντε βαθμούς με τον Γιάννη Πετράκη να δείχνει να έχει κατά κύριο λόγο εμπιστοσύνη σε 11 ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός και στα πέντε παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου έχει τοποθετήσει το σύνολό του ανεξαρτήτου αντιπάλου με 3-5-2 και έχει στηριχθεί όσον αφορά την βασική του ενδεκάδα σε οχτώ από τους εκλεκτούς του.

Τι σημαίνει αυτό ακόμη πιο απλά;
Πως οι μόνες διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα του Παναιτωλικού έχει να κάνει με τη τριάδα της άμυνας. Οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι με μπαλαντέρ μόνο τον αρχηγό Γιώργο Λιάβα που έχει βρεθεί και στο κέντρο της άμυνας, και σαν 8άρι αλλά και σε πορεία παιχνιδιού σαν δεξιός μπακ.

Οι οχτώ πάνω στους οποίους έχει φροντίσει να στηριχθεί ο Πετράκης στη βασική του ενδεκάδα σε αυτή την πρώτη πεντάδα είναι από το περσινό ρόστερ. Κι όσο για τους μόνους νεοφερμένους που θα μπορούσαν να πούν σφήνα είναι οι Επαμεινώνδας Παντελάκης και ο Χρίστος Σιέλης μόνο που ο πρώτος λόγω τραυματισμού δεν το πέτυχε και ο δεύτερος λόγω της αποβολής του στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με την Λαμία.

Από εκεί και πέρα εκτός του Λιάβα οι υπόλοιποι εφτά που είναι μόνιμοι και αναντικατάστατοι μέχρι στιγμής στη βασική ενδεκάδα του Πετράκη είναι ο Λούκας Τσάβες κάτω από τα δοκάρια με τους Πέδρο Τορεχόν και Χάρη Μαυρία στην αριστερή και δεξιά πλευρά αντίστοιχα.

Στη τριάδα της άμυνας ο μόνος που έχει περάσει από αυτήν χωρίς να έχει αγωνιστεί όμως και στα πέντε παιχνίδια εκεί είναι ο Λιάβας και στο 6άρι στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι ο Φακούντο Πέρες. Μπροστά του αμετακίνητος ο Χρήστος Μπελεβώνης όπως και το επιθετικό δίδυμο των Σέρτζιο Ντίαζ και Σεμπάστιαν Λομόνακο.

Οι… παγκίτες που βοηθούν
Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμη τρεις που είτε έχουνε ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα είτε έχουν περάσει ως αλλαγή από τον πάγκο στη διάρκεια αυτών των πέντε παιχνιδιών. Πρόκειται για τους Γιάννη Μπουζούκη, Ντάνιελ Λαχούντ και Αντρίγια Μαϊντέβατς.

Αυτό που απομένει να φανεί πλέον μετά το μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος Betsson για την 4η φάση του στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ ποια ενδεκάδα θα παρουσιάσει ο Πετράκης στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στο ίδιο γήπεδο. Αν θα επιφυλάξει κάποια έκπληξη, δηλαδή αν θα αφήσει κάποιον από τους οχτώ ακλόνητους βασικούς του εκτός ενδεκάδας.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr