Στην κινέζικη Μέκκα του ηλεκτρονικού εμπορίου ο Φαρμάκης και η Δυτική Ελλάδα ως τιμώμενη

Στην Κίνα βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης καθώς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η τιμώμενη περιφέρεια στην 3η Global Digital Trade Expo. Στο περίπτερο που έχει παραχωρηθεί στην Περιφέρεια από τους διοργανωτές φιλοξενούνται επιχειρήσεις και φορείς της Δυτικής Ελλάδας.

Η έκθεση αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες διεθνώς και η μοναδική στην Κίνα με θέμα το ψηφιακό εμπόριο και περιλαμβάνει συνέδρια, εκθέσεις, δραστηριότητες βιομηχανικής αλληλεπίδρασης και μια πλατφόρμα ψηφιακού εμπορίου online, με εκθεσιακό χώρο περίπου 150.000 τετραγωνικών μέτρων.

Η συμμετοχή της Δυτικής Ελλάδας στη Μέκκα του ηλεκτρονικού εμπορίου τουλάχιστον στο μισό ημισφαίριο της γης είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τις επιχειρήσεις της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτό, προκειμένου με σχεδόν μηδενικό κόστος να συμμετάσχουν σε μια παγκόσμιου επιπέδου έκθεση.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης πάντως θα υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την πόλη Hangzhou της Κίνας καθώς συμμετάσχει ως επίσημος προσκεκλημένος στο 9th Hangzhou Int’l Sister City Mayors Conference.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr