Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου: Αταλάντευτα του φωτοβολταϊκού πάρκου στο «polder»

Υπέρ της Ενεργειακής Κοινότητας σε σύμπραξη με την Περιφέρεια και τους υπόλοιπους Δήμους της περιοχής τάσσεται η Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου με ανακοίνωσή της. Μια ανακοίνωση που προκύπτει, “επειδή πολλά γράφονται και ακούγονται για το θέμα των ενεργειακών κοινοτήτων” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Προς άρση κάθε αμφιβολίας, η Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε αταλάντευτα υπέρ της κατασκευής του φωτοβολταϊκού πάρκου στο «polder», που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο μας, σεβόμενοι απόλυτα τις αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Ένα έργο το οποίο έχει όλες τις αδειοδοτήσεις και απομένει μόνο να αποκτήσει όρους σύνδεσης.

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και οι εξελίξεις σχετικά με το πρόγραμμα «ΑΠΟΛΛΩΝ», μας προβληματίζουν και μας θέτουν σε εγρήγορση.

Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τους όμορους Δήμους και τους φορείς, για την πλέον επιτυχή και συμφέρουσα για το Δήμο μας, αντιμετώπιση του ενεργειακού ζητήματος. Θα ενημερώνουμε ενδελεχώς το δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες μας για κάθε νέα εξέλιξη.

Για ένα μόνο να είστε σίγουροι: Σε αντίθεση με την παραπληροφόρηση που έχει δυστυχώς ξεκινήσει, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες προς υποστήριξη των δικαιωμάτων του Δήμου μας.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr