Στο διαγωνισμό πατρότητας ο Τραπεζιώτης σκοράρει σε ερωτήσεις και προτάσεις

Διαγωνισμός πατρότητας και στις ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο

Διαγωνισμός πατρότητας γίνεται συχνά στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου. Δεν έχουμε όμως διαγωνισμό πατρότητας μόνο στις προτάσεις, αλλά και για τις ερωτήσεις. Και έναν τέτοιον είχαμε για μία ακόμα φορά με το Δημήτρη Τραπεζιώτη, να απευθύνει η ερώτηση αναφορικά με το έργο της αντικατάστασης του ταρτάν του ΔΑΚ Αγρινίου.

Ωστόσο ο Παναγιώτης Καψάλης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης θύμισε ότι το θέμα αυτό το είχε φέρει η παράταξη του και ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο επανειλημμένως. Θέλοντας να ισοφαρίσει ο Δημήτρης Τραπεζιώτης αντέτεινε πως το θέμα της οπτικής ίνας που είχε βάλει νωρίτερα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστας Πιστόλας, ήταν η δική του παράταξη που του είχε φέρει πρώτη στο δημοτικό συμβούλιο.

Και ο Δημήτρης Τραπεζιώτης μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση και απέναντι στην δημοτική αρχή Αγρινίου με αφορμή την πρόταση για την εθνική πρωτεύουσα νεολαίας λέγοντας πως είναι μια πρόταση που είχε κάνει η παράταξη του από τον περασμένο Μάρτιο, όταν έθεσε ταυτόχρονα και το ζήτημα της δημιουργίας του δημοτικού συμβουλίου νέων.

κολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr