Αυτογκόλ Δούκα με βραβείο στην τοξική Πρόεδρο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, να απονείμει το βραβείο Δημοκρατίας της πόλης των Αθηνών στον ελληνικό λαό… για τα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης.
Και έχει προκαλέσει αντιδράσεις γιατί το βραβείο θα παραλάβει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνεπώς θα τύχει μεγάλης δημοσιότητας και θα επιτρέψει στον κ. Δούκα, τις παραμονές της εσωκομματικής αναμέτρησης να εμφανιστεί δίπλα δίπλα με την πρόεδρο. Απαντώντας στην κριτική ο κ. Δούκας την χαρακτηρίζει λυπηρή και εξηγεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

«Είναι πράγματι όχι μόνο λυπηρό, αλλά απαράδεκτο και ντροπιαστικό, να επιτίθενται ορισμένοι κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Δημάρχου Αθηναίων, για μια εκδήλωση θεσμό που αφιερώνεται στους αγώνες του Ελληνικού λαού για τη Δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας εξηγώντας ότι η επιλογή των βραβευμένων γίνεται από Συμβουλευτική Επιτροπή του Δήμου και η σύνθεση της επιτροπής παραμένει όπως ήταν και στην προηγούμενη δημοτική αρχή.Πρόσθεσε ότι λόγω της επετείου των 50 χρόνων από την Μεταπολίτευση, το βραβείο να αφορά τους αγώνες και τις θυσίες των ελληνικού λαού για τη Δημοκρατία και γι΄αυτό να απονεμηθεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Από την άλλη όμως η κριτική προς το Χάρη Δούκα είναι και άδικη. Γιατί, δυστυχώς η Πρόεδρος, με τη μισή σχεδόν Κοινοβουλευτική Ομάδας της ΝΔ να μην θέλει την ανανέωση της θητείας της, δεν ενδείκνυται ως πρόσωπο για έξτρα επικοινωνιακή προβολή. Μάλλον αυτογκόλ βάζει ο Δούκας…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr