Παναιτωλικός: Πλήγμα με Μλάντεν – Χάνει και την ΑΕΚ

Μπορεί ο Σεμπάστιαν Μλάντεν να ήθελε να αγωνιστεί το Σάββατο με τον Παναιτωλικό κόντρα στην ΑΕΚ στο Αγρίνιο ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός παρά το γεγονός ότι από το ξεκίνημα της εβδομάδας αισθανόταν καλύτερα δεν μπόρεσε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο εκ των αρχηγών του Παναιτωλικού είχε υποβληθεί την Δευτέρα (30/9) με την επιστροφή της αποστολής από το Ηράκλειο σε μαγνητική εξέταση που έδειξε τελικά ότι υπέστη ρήξη στον μυ του με αποτέλεσμα να… μένει στα πιτς.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague. Μετά από αυτό της Κυριακής στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική, όπου η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε με ανατροπή με 2-1, και στο Σαββατιάτικο (5/10) με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική.

Ο έμπειρος Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός είχε κληρονομήσει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλό του από το παιχνίδι του Κυπέλλου με τους Κρητικούς την περασμένη Τετάρτη. Για αυτό και ο Πετράκης τον συμπεριέλαβε μεν στην αποστολή του και για αυτό του πρωταθλήματος αλλά τον άφησε στον πάγκο αφού είχε κάνει μόλις μία προπόνηση στις μέρες που ακολούθησαν.

Τι σημαίνει η απουσία του Μλάντεν σε συνδυασμό με αυτή του Γιάσμιν Τσελίκοβιτς εν όψει ΑΕΚ; Πως ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός του Παναιτωλικού έχει στη διάθεσή του τους Νίκολα Στάγιτς, Επαμεινώνδα Παντελάκη και Χρίστο Σιέλη και αν χρειαστεί στη διάρκεια του παιχνιδιού εξ ανάγκης τον αρχηγό Γιώργο Λιάβα.

Το σενάριο αυτό έχει να κάνει στην περίπτωση που προτιμήσει για ένα ακόμη παιχνίδι να παρατάξει το σύνολό του το 3-5-2. Σε διαφορετική περίπτωση που επιλέξει ένα 4-4-2 τότε θα έχει μία επιλογή επιπλέον στον πάγκο του. Όπως και να έχει ο Πετράκης είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα από όλους την ομάδα του και αυτός που θα πάρει τη τελική απόφαση.

πηγή :monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr