Ξέρει από επικοινωνία… ο Δήμος Αγρινίου

O Δήμος Αγρινίου έκανε λέει και επικοινωνιακό προμόσιον στο φετινό Ημιμαραθώνιο Δρόμο προς τιμήν του Μιχάλη Κούση. Προμόσιον με νέο λογότυπο και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις προηγούμενες ημέρες.

Τώρα, αν το προμόσιον έπιασε τόπο… και είχαμε περισσότερες συμμετοχές φέτος, δεν το ξέρουμε. Πάντως με το νέο λογότυπο κάποιος που δεν γνωρίζει τη διοργάνωση προς τιμήν του σπουδαίου αθλητή μεγάλων αποστάσεων, βλέποντας το λογότυπο, θα νομίσει ότι πρόκειται για κάποιον “Τούση”… Σαν τα μετάλια που είχαν δώσει κάποτε για κάποιον “Κούτση”…  Γιατί αυτό που βλέπει κανείς στο νέο λογότυπο είναι ένα “ταυ” που έχει γείρει… (από το σεισμό;) Πρέπει το βλέμμα σου να επιμείνει στην εικόνα για να καταλάβει ότι αυτή η παχιά λευκή κολώνα μαζί με το ταυ που έχει γείρει συνιστούν ένα “Κ”… Και η φιγούρα του αθλητή προς τιμήν του οποίου γίνεται η διοργάνωση μια “μινιατούρα”… που αχνοφαίνεται… Το γραφιστικό χρυσό βατόμουρο το έχει για πλάκα ο Δήμος Αγρινίου!

Αλλά βεβαίως ο Δήμος Αγρινίου ξέρει από επικοινωνία… Ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών έδωσαν στα social media το hastag #ifdfa… Που πρέπει να σπάσεις το κεφάλι σου για να δεις τι σημαίνει.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr