Το δικό μας βλαχο-FBI

Αναστάτωση και ανησυχία επικρατεί στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά τη διαρροή των ονομάτων των αξιωματικών που θα στελεχώσουν την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, η οποία θα λειτουργεί στα πρότυπα του FBI.

Σύμφωνα με το οργανόγραμμα της Κατεχάκη, στόχος του ελληνικού FBI είναι το εγχώριο οργανωμένο έγκλημα και τα μέλη της μαφίας. Ωστόσο, η μαφία ενημερώθηκε για όλους τους αστυνομικούς που θα την ερευνούν, καθώς διέρρευσαν σε ιστοσελίδα τα πλήρη στοιχεία τους. Ο τάδε μαφιόζος ξέρει ότι θα τον κυνηγά ο δείνα αστυνομικός.

FBI αλά ελληνικά ή βαλκανικό FBI ή βλαχο-FBI… Ενδείκνυται η είδηση για αρκετά τρολαρίσματα. Όμως μόνο για γέλια δεν είναι η κατάσταση. Μάλλον για κλάματα, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουμε κυβέρνηση στην Ελλάδα που όχι μόνο υποσχέθηκε προεκλογικά τάξη και ασφάλεια, αλλά την έβαλε και πολύ ψηλά στην ατζέντα της. Αλλά όταν η φορολογική διοίκηση κοιτάει πως θα φορολογήσει τα φιλοδωρήματα στα γκαρσόνια και όχι να πιάσει π.χ. το λαθρεμπόριο καυσίμων, αναμενόμενο είναι και ο μαφιόζος κάποια στιγμή να μάθει ότι τον κυνηγάει ο υπαστυνόμος τάδε που κάθεται στην τάδε οδό στο Παγκράτι με τη γυναίκα του και τα παιδιά του…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr