«Ξεκίνησε» από τα ορεινά του Άνω Κερασόβου το κόμμα Σαλμά;

Θερμής υποδοχής έτυχε από τον κόσμο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς τις προάλλες στη Γιορτή Κάστανου στο Άνω Κεράσοβο.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που του έσφιξαν το χέρι επαινώντας τον για τη στάση του απέναντι στο Κυριάκο Μητσοτάκη, που τελικά έφερε τη διαγραφή του από τη ΝΔ. Ωστόσο ήταν περισσότεροι αυτοί που ήθελαν να κάνουν… ρεπορτάζ και τον ρωτούσαν τι θα κάνει στο μέλλον. Ο Μάριος Σαλμάς λοιπόν -το ρεπορτάζ λέει ότι- απάντησε πως θα κάνει δικό του κόμμα…!!! Τώρα αν το εννοεί ή αν το έλεγε για να “ψαρέψει” αντιδράσεις από τον κόσμο, δεν το ξέρουμε και θα φανεί στην πορεία.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως, αν το κόμμα Σαλμά “ξεκινήσει” από τα ορεινά του Άνω Κερασόβου… Ο έμπειρος βουλευτής μπορεί να προτιμά τα “ορεινά” της Βουλής για να κάθεται, το βέβαιο όμως είναι πως αν πράγματι έχει πάρει τις αποφάσεις του, δεν τις πήρε στο βουνό, όπως συνηθίζει να παίρνει τις αποφάσεις του ο Μητσοτάκης… Εξάλλου, αποδείχθηκε ότι ο Μάριος Σαλμάς την απόφαση για τη… διαγραφή του την είχε πάρει μαζί και με την τελευταία του επανεκλογή στη Βουλή, καθώς από το τότε είχε μιλήσει και τον ένα κύκλο της πολιτικής του διαδρομής, που κλείνει…

Έτσι και τώρα ο Μάριος Σαλμάς έχει πάρει τις αποφάσεις του, αλλά το περιεχόμενό τους θα το μάθουμε, όταν ο Καθηγητής της Ιατρικής, που αποδεικνύεται και μεγάλος πολιτικός τακτικιστής, θα κρίνει ότι είναι το σωστό και το συμφέρον για τον ίδιο timing.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr