Οι Δήμαρχοι δεν θέλουν αγάπη, θέλουν σεβασμό και αύξηση στο μισθό

Η στήλη που είναι οπαδός της RealPolitik οφείλει να δηλώσει τη χαρά της για όσα είπε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας ως εισηγητής της πλειοψηφούσας παράταξης, ο Δήμαρχος Αγρινίου πήρε αφορμή από την ατάκα του προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου πως «διαχρονικά οι κυβερνήσεις δεν σπάνε θερμόμετρα αγάπης για την Αυτοδιοίκηση και τους Δημάρχους» και είπε εμφατικά ο Γιώργος Παπαναστασίου: «Δεν θέλουμε να μας αγαπούν, να μας σέβονται θέλουμε και να σέβονται και το θεσμό που υπηρετούμε».

Και ο σεβασμός περνάει -σύμφωνα με όσα είπε ο Γ. Παπαναστασίου- και μέσα από τους μισθούς, μάλλον γιατί ο… έρωτας για την Αυτοδιοίκηση δεν μπαίνει στην κατσαρόλα… Πόσο μάλλον όταν η κατσαρόλα δεν γεμίζει εύκολα με την ακρίβεια Μητσοτάκη, ακόμη και με τα 3.420 ευρώ που είναι ο μισθός της πλειοψηφίας των Δημάρχων.

«Ζητάμε οι μισθοί μας να επανασυνδεθούν με τους μισθούς των Γενικών Γραμματέων όπως ίσχυε μέχρι το 2018» είπε ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρόσθεσε εξηγώντας πως «τότε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποσύνδεσε τους μισθούς μας για να αυξήσει τους μισθούς των Γενικών και Ειδικών γραμματέων και εμείς μείναμε εκεί…»

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr