Επίδειξη ανωτερότητας από τη Χριστίνα Σταρακά

“Νέες προκλήσεις, νέες μάχες, για νέες νίκες. Αυτό σηματοδοτεί για μένα ο ορισμός μου ως Τομεάρχη Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με αυταπάρνηση, αισιοδοξία και μαχητικότητα θα υπηρετήσω τον συγκεκριμένο τομέα, όπως έκανα άλλωστε σε όλη την πολιτική μου διαδρομή, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης μου ανατέθηκε. Γιατί έτσι έμαθα.”

Mε αυτά τα λόγια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά αντέδρασε στην εν πολλοίς υποβάθμισή της από το Νίκο Ανδρουλάκη αφαιρώντας της τον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης και δίνοντάς της τον Αθλητισμό. Κάνοντας λοιπόν μια επίδειξη ανωτερότητας η Χριστίνα Σταρακά με αυτή τη δήλωση απαντά στη… μικροψυχία του Νίκου Ανδρουλάκη να την υποβαθμίσει, επειδή αυτή στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές το Χάρη Δούκα.

“Θα θέσω όλες μου τις δυνάμεις για να στηρίξω, τόσο προσωπικά όσο και η παράταξη μας, τους νέους και τις νέες της πατρίδας μας. Φυσικά, σε οποιοδήποτε τομέα και αν είμαι, προτεραιότητα μου είναι να βρίσκομαι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου και να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Δεσμεύομαι σε κάθε έναν και κάθε μία ότι θα συνεχίζω να τιμώ στο ακέραιο την εμπιστοσύνη σας και δεν θα συμβιβαστώ ποτέ με ένα πήχη που θα μπαίνει χαμηλά για την Αιτωλοακαρνανία” καταλήγει στη δήλωσή της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr