Πρόσκληση συμμετοχής στο διαγωνισμό στίχου «Στα βήματα του Πυθαγόρα»

Ο Δήμος Αγρινίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό στίχου, ο οποίος πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ προς τιμήν του σπουδαίου Αγρινιώτη στιχουργού Πυθαγόρα Παπασταματίου με τον τίτλο: Στα βήματα του Πυθαγόρα.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη δημιουργία και την τέχνη του στίχου και επιθυμούν να τιμήσουν με το ταλέντο τους έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι Αιτωλοακαρνάνες και καλούνται να δημιουργήσουν πρωτότυπους στίχους.Οι στίχοι πρέπει να είναι αδημοσίευτοι και να αποστέλλονται σύμφωνα με τις οδηγίες υποβολής.

Ημερομηνίες:
Η περίοδος υποβολής στίχων αρχίζει από σήμερα και ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου 2025

Υποβολή έργων:
Τα έργα μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση email: pithagoreia@agrinio.gr ή να κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο στη Διεύθυνση Οργάνωσης και προώθησης Δράσεων Καλλιτεχνικής Παιδείας και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου στην ταχυδρομική διεύθυνση Στρ. Παν. Δαγκλή 27, στο Αγρίνιο.

Βραβεία:
Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουν τους στίχους τους μελοποιημένους από καταξιωμένους συνθέτες, τιμώντας έτσι τον μεγάλο και σπουδαίο στιχουργό Πυθαγόρα Παπασταματίου και τη μουσική του κληρονομιά.

Αναμένουμε με χαρά και ενθουσιασμό τις δημιουργίες σας και τη συμμετοχή σας στον εορτασμό της τέχνης του στίχου!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr