Προς ένταξη η χρηματοδότηση δύο γηπέδων για το Δήμο Θέρμου

Στην παιδική κατασκήνωση της Αγίας Σοφίας και στα Σιταράλωνα

Χθες 21-10-24, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Υπουργό Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, παρουσία του Δημάρχου Θέρμου, κ. Σπυρίδωνος Κωνσταντάρα με θέμα τη χρηματοδότηση και τη δημιουργία δυο νέων γηπέδων ποδοσφαίρου για το Δήμο Θέρμου.

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε στον Υπουργό ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για ένταξη στον προϋπολογισμό του Υπουργείου, η δημιουργία δυο νέων γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 (260.000 ευρώ), στις Κοινότητες Αγίας Σοφίας και Σιταραλώνων του Δήμου Θέρμου. Να σημειωθεί ότι το γήπεδο στην Κοινότητα Αγίας Σοφίας θα κατασκευαστεί εντός του χώρου της παιδικής κατασκήνωσης. Το γήπεδο στην Κοινότητα Σιταραλώνων ήταν αίτημα του τοπικού Συλλόγου και του Κοινοτικού Συμβουλίου και θα ονοματοδοτηθεί προς τιμήν του αθλητή Φωτίου Λ. Γαλανογιώργου που χάθηκε πολύ νέος.

Ο κ. Καραγκούνης επισήμανε στον Υπουργό το πόσο σημαντικό είναι να ολοκληρωθούν τα δυο αυτά γήπεδα που θα αποτελέσουν πνεύμονες αθλητισμού και υγείας για τους κατοίκους όλου του Δήμου. Ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε τόσο στον Υφυπουργό όσο και στον Δήμαρχο ότι θα εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού έργου για την τοπική κοινωνία και τη νεολαία και από την πλευρά τους τόσο ο κ. Καραγκούνης όσο και ο κ. Κωνσταντάρας ευχαρίστησαν τον κ. Βρούτση για την δέσμευση του και την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr