Επίσκεψη Παπαθανάση στο Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας

Ο Θανάσης Παπαθανάσης βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τα θέματα που τους απασχολούν και τις δυνατότητες ενίσχυσης του.

Ο κ. Παπαθανάσης μετά την επίσκεψη του δήλωσε: «Γνωρίζοντας πολύ καλά την περιοχή και τις ανάγκες της, ως άνθρωπος της Υγείας αλλά και επί πολλά έτη Αυτοδιοικητικός και Δήμαρχος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα νέα μου καθήκοντα βρίσκομαι διαρκώς δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα τους. Η Υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση. Στο Κέντρο Υγείας Ανω Χώρας από τον Αύγουστο σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ έχουμε εξασφαλίσει ασθενοφόρο, που δεν υπήρχε, και σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και οδηγό – διασώστη ενώ κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την εύρυθμη λειτουργία του. Στόχος μας η υγειονομική κάλυψη της Άνω Χώρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Συνεχίζουμε με συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς αλλά και με όλους τους εμπλεκόμενους να πετύχουμε καλύτερη υγειονομική περίθαλψη για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους επισκέπτες.Η ορεινή Ναυπακτία είναι μια περιοχή που παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη και έχει ισχυρό τουριστικό αποτύπωμα.

Είμαστε σε εγρήγορση ενόψει και του ευρύτερου σχεδιασμού της κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση του υγειονομικού χάρτη της χώρας να διεκδικήσουμε για την Αιτωλοακαρνανία ενδυνάμωση των δομών Υγείας και αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες της».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr