Η απούσα Σακελλαροπούλου δίνει μαθήματα… συμπαράστασης στις οικογένειες των Τεμπών!
H απερχόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, κλαίουσα ενόψει των δύο ετών από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, για άλλη μια φορά ψυχρά και χωρίς ίχνος ουσιαστικής ευαισθησίας αναρτά ανακοίνωση με το υποκριτικό μήνυμα της αναζήτησης της αλήθειας και της απόδοσης της Δικαιοσύνης.
Η ανύπαρκτη Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν η μόνη ΠτΔ που φίλησε βαγόνι και αρνήθηκε να φιλήσει συγγενείς των θυμάτων! Την ίδια στιγμή, με ένα μπουκέτο λουλούδια προσπάθησε να δείξει την ευαισθησία της για την τραγωδία που σημάδεψε τις ζωές 57 οικογενειών. Μάλιστα, κατά την επίσκεψη της στο σημείο-μηδέν το μόνο που πέτυχε είναι αλλοιώσει τον τόπο του εγκλήματος..
Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας:
«Η τραγωδία των Τεμπών είναι μία μαύρη σελίδα της ιστορίας μας. Ο πόνος και ο θυμός για τις αδικοχαμένες ζωές αγγίζουν όλη την κοινωνία. Το δυστύχημα και τα ανοικτά ερωτήματα που το συνοδεύουν κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς. Δύο χρόνια μετά, το αίτημα για αλήθεια, λογοδοσία και απονομή δικαιοσύνης είναι πάνδημο και θεμελιώδους σημασίας για την Πολιτεία μας».
πηγή : newsbreak.gr