Εκδήλωση της Σχολής Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού της ΓΕΑ την Τετάρτη 19/3

«Όψεις της παιδείας στη μεταβυζαντινή Αιτωλοακαρνανία»

Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», του τμήματος Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ανακοινώνει την έκτη εκδήλωση για την περίοδο 2024-2025, που είναι ο δέκατος κύκλος ομιλιών-παρουσιάσεων και καλύπτει πολλές και διαφορετικές πλευρές της τοπικής αλλά και της ευρύτερης ιστορίας.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025 στις 7.30 το απόγευμα, θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α., εκδήλωση με τίτλο: «Όψεις της παιδείας στη μεταβυζαντινή Αιτωλοακαρνανία: κληρονομιά και συνέχεια.»

Θα μιλήσουν η Δήμητρα Μακρή, φιλόλογος, Δρ. Κλασσικής Φιλολογίας και Ελληνικής Παπυρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Ηλίας Νέσσερης, φιλόλογος, Δρ. Βυζαντινής Ιστορίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr