Ιδρυση του business club «ΔΙΚΤΥΟ 100» στο Αγρίνιο

Την Δευτέρα 17/9/2012 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία σε prive χώρο γνωστού εστιατορίου στο Αγρίνιο η ιδρυτική συνεστίαση του business club «ΔΙΚΤΥΟ 100». Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και τέθηκαν προτάσεις για τις επόμενες εκδηλώσεις σε φιλικό κλίμα, αλλά ταυτόχρονα επίσημο και επαγγελματικό. Επίσης, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

To «ΔΙΚΤΥΟ 100» απαρτίζεται από επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλων των δραστηριοτήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο και οι οποίοι επιθυμούν την ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων με άλλους επιτυχημένους επαγγελματίες . Σκοπός του είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η δικτύωση μεταξύ των μελών, η ανταλλαγή γνώσεων και επαγγελματικών εμπειριών και η κοινωφελής συλλογική δράση.

Πληροφορίες σχετικά με το ΔΙΚΤΥΟ 100 , τους σκοπούς του και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό βρίσκονται στην διεύθυνση www.diktyo100.gr. Επιπρόσθετα έχει δημιουργηθεί και σχετικό Facebook group

Το ΔΙΚΤΥΟ 100 έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή επιτυχημένους επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους επίπεδο ερχόμενοι σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου
1) Ποιος μπορεί να γίνει μέλος ?
Το ΔΙΚΤΥΟ έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή μαζί τους κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες , επιχειρηματίες και ανώτερα διευθυντικά στελέχη. Τα μέλη μας :
– Είναι άτομα παραγωγικής ηλικίας, συνήθως μεταξύ 25 και 55 ετών.
– Έχουν αξιόλογη επαγγελματική δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα και προοπτική για το μέλλον.
– Κατάγονται ή δραστηριοποιούνται μόνιμα στο Αγρίνιο.
– Έχουν αναδειχθεί επαγγελματικά χρησιμοποιώντας ορθές ηθικά πρακτικές
– Προτείνονται από 2 υπάρχοντα μέλη και γίνονται αποδεκτά από το 90 % των υπολοίπων μελών
2) Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει κάποιος μέλος ?
Τα μέλη μας συνήθως προτείνονται από ήδη ενεργά μέλη Σε περίπτωση κάποιος ενδιαφερόμενος δεν γνωρίζει κάποιο μέλος αλλά επιθυμεί να ζητήσει την συμμετοχή του στο ΔΙΚΤΥΟ , μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email ( info@diktyo100.gr) και θα γίνει επικοινωνία μαζί του από εκπρόσωπό μας.
3) Ποιες είναι οι υποχρεώσεις του μέλους ?
Να συμμετάσχει στις συνεστιάσεις (μία κάθε 20 ημέρες) και τις δραστηριότητες του ΔΙΚΤΥΟΥ . Καμία άλλη υποχρέωση δεν υπάρχει οικονομικού ή άλλου χαρακτήρα
4) Μπορεί ένα μη μέλος να συμμετάσχει στις συνεστιάσεις του Δικτύου ?
Οι συνεστιάσεις είναι ανοικτές για τα μέλη και γιά όσους έχουν λάβει πρόσκληση. Είναι ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να τις παρακολουθήσει, αφού πρώτα επικοινωνήσει με το ΔΙΚΤΥΟ ( info@diktyo100.gr ) για να ζητήσει πρόσκληση. Προτείνουμε την παρακολούθηση συνεστίασης όπου θα υπάρχει και καλεσμένος ομιλητής.
5) Ποια η σχέση του ΔΙΚΤΥΟΥ με την πολιτική ?
Στις συνεστιάσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ συζητούνται ελεύθερα πολιτικά θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση , την εξωτερική πολιτική κλπ. Απαγορεύεται αυστηρά η συζήτηση κομματικών θεμάτων και γενικότερα η οποιαδήποτε οπαδική συζήτηση που μπορεί να διχάσει τα μέλη
6) Ποια είναι τα μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ ? Υπάρχει πρόεδρος ή διοικούσα επιτροπή ?
Τα ονόματα των μελών του δικτύου δεν είναι ανακοινώσιμα. Το δε ΔΙΚΤΥΟ λειτουργεί ως στρογγυλή τράπεζα μεταξύ ισότιμων μελών, για αυτό και δεν έχει Πρόεδρο.