Καραγεωργίου : “Για μένα έχει τελειώσει ο Ντιμπαλά” – “Ελπίζω να το λύσουμε όλες οι πλευρές…” [video]

Ικανποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου από την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα. Τόνισε πως η διάθεση των παιχτών ήταν πολύ καλύτερη, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίχτες που ήταν και πέρυσι στον Παναιτωλικό, πρέπει να αποβάλλουν το άγχος αλλά και την αμφιβολία για το αν μπορούν… Ακόμη ζήτησε για άλλη μια φορά τη στήριξη του κόσμου στη δύσκολη συνέχεια όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Ντιμπαλά ο Νίκος Καραγεωργίου είπε: Όποιος δεν θέλει να δώσει την ψυχή του για την ομάδα αυτή, δεν έχει θέση εδώ… Ο κύριος… είχε διαφορετική λογική υπέπεσε σε συνεχόμενα παραπτώματα. Το θέμα είναι διοικητικό πλέον, δεν αφορά εμένα. Για μένα έχει τελειώσει ο παίχτης.

Για την κόντρα οργανωμένων και διοίκησης ο Νίκος Καραγεωργίου απέφυγε να πάρει θέση… και τα λεγόμενά του χρίζουν πολλαπλής ερμηνείας. Είπε χαρακτηριστικά : Δεν θα πάρω θέση… δεν πίστευα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν είχα έρθει πέρυσι με τον Εργοτέλη, ήταν καταπληκτικά όλα και είχα αυτή την εικόνα. Εδώ έχουμε ένα θέμα! Ελπίζω πολύ σύντομα για το καλό του Παναιτωλικού να το λύσουμε όλες οι πλευρές.

Στους τραυματίες του Παναιτωλικού Κουτρουμάνο και Μουμίν αφιέρωσε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος τη σημερινή νίκη του Παναιτωλικού επί του Βύζαντα Μεγάρων με 3-0.