Επιμένουν στο θέμα προπονητή

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τον Πανσερραϊκό που ανακυκλώνουν το θέμα μιας ενδεχόμενης αλλαγής προπονητή στον Παναιτωλικό παρά τις διαψεύσεις της ΠΑΕ. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του mikriliga.com:

Εξετάζουν και Παντελίδη στον Παναιτωλικό!
Μπορεί ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας να δήλωσε πρόσφατα τη στήριξή του στο πρόσωπο του Νίκου Καραγεωργίου, παρά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της αγρινιώτικης ΠΑΕ δεν κάνουν κινήσεις για τη διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που συνεχιστεί ο… αγωνιστικός κατήφορος!
Τα πρώτα ονόματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες, ήταν αυτά των Μπάμπη Τεννέ και Γιώργου Φοιρού, ενώ το νέο που προστέθηκε δυναμικά στη λίστα είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της mikriliga.com, αυτό του Σάββα Παντελίδη! Ο έμπειρος ΈΛληνας κόουτς που στις αρχές της εβδομάδας αποδεσμεύτηκε από τον Πανθρακικό, αποτελεί βασική επιλογή για τον πάγκο του Παναιτωλικού, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητη η αλλαγή, ενώ το περσινό του έργο, που απέφερε την άνοδο του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκα, φαίνεται πως έχουν εκτιμηθεί στο Αγρίνιο.
Ο 47χρονος πρώην προπονητής Εθνικού, Αιγάλεω, Τρικάλων, Καλλιθέας, Φωστήρα, Ρόδου και Θρασύβουλο, που δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στη φετινή Σούπερ Λίγκα, έχει βρεθεί και πριν από δυο χρόνια στο στόχαστρο των Αγρινιωτών, ωστόσο η έναρξη συνεργασίας την περίοδο εκείνη, δεν καρποφόρησε.