Τα θετικά της ελληνικής κρίσης….

Γράφει ο Γιώργος Λ.

Επιτέλους και ένα ευχάριστο νέο! Λόγω της απεργείας των φαρμακοποιών ο καρκίνος αποφάσισε να γιατρεύεται από μόνος του! Κανείς καρκινοπαθής δε θα ξαναχρειαστεί φάρμακο αφού λόγω της μη προσβασιμότητάς τους στις θεραπείες, κάθε είδους όγκος και νεόπλασμα αποφάσισαν να αποχωρούν και να μεταναστεύουν σε άλλουςοργανισμούς που κινούνται και υπάρχουν εκτός ελλαδικού χώρου… Η μετανάστευση λοιπόν των ασθενειών είναι γεγονός! Κανείς Έλληνας και καμία Ελληνίδα δε θα ασθενεί! Η πλήρης ανοσία είναι παγκόσμιο γεγονός και μάλιστα ελληνικής πατέντας!

Επίσης, τα νεοελληνικά κορμιά θα ξεπεράσουν σε ομορφιά τα αρχαιοελληνικά πρώτυπα. Κι αυτό γιατί όσοι μένουν και ζουν στην Ελλάδα θα γίνουν κορμάρες! Ναι, βέβαια! Κι επειδή το ερώτημα είναι πώς θα γίνει αυτό, δίνω άμεσα την απάντηση: ο νεοέλληνας δεν τρώει γιατί δεν του επιτρέπεται από το ελληνικό κράτος. Ο νεοέλληνας τρέχει ολημερίς κι ολονυχτίς για να βρει ένα μεροκάματο (το οποίο δε θα υπάρξει και ποτέ, συνεπώς μπαίνει αυτόματα και σε πρόγραμμα συντήρησης!). Ο νεοέλληνας διατηρεί σφιχτή επιδερμίδα γιατί εκτείθεται στο κρύο (αφού πετρέλαιο για θέρμανση δεν έχει)… Τέλος, ο νεοέλληνας αγαπάει το περιβάλλον. Φροντίζει να μην υπάρχουν σκουπίδια ούτε στους τενεκέδες. Έτσι, λοιπόν τα μαζεύει και τα παίρνει σπίτι του…

Τα μόνα σκουπίδια δυστυχώς που δε μαζεύονται είναι αυτά τα 300… δεν είναι πολλά. Είναι όμως πολύ βαριά… βαριά από τις πολλές αμαρτίες… γι’αυτό ο νεοέλληνας αδυνατεί να τα σηκώσει… Χρειάζεται προσπάθεια. Χρειάζεται δύναμη. Χρειάζεται θέληση ώστε να μαζευτούν και να τα πεταχτούν στη θάλασσα… είναι αδύνατο να επιπλεύσουν! Είναι τόσο το βάρος τους που θα φτάσουνε στον πάτο. Κι εκεί θα μείνουν.
γ.λ.