Αγωνία για το Μύγα

Ο τραυματισμός του Γιώργου Μύγα στο Βόλο, όπου και πάλι είχε καλή απόδοση, ήταν από τα προβλήματα που ανέφερε ο Καραγεωργίου στη Συνέντευξη Τύπου, μαζί με την ανησυχία του για το νεαρό. Υποφέρει από κάκωση στην κλείδα, ένα πολύ δύσκολο σημείο, ενώ εκφράζονται φόβοι για κάτι σοβαρότερο…

Με την άφιξη της αποστολή του Παναιτωλικού στη Θεσσαλονίκη όπου θα καταλύσει για τις επόμενες ημέρες, ο ποδοσφαιριστής θα διακομισθεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, να ξεκινήσει η απαιτούμενη αγωγή και να γίνει γνωστό πότε θα βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

«Καθαρή» η ακτινογραφία (Σε συνέχεια των προηγουμένων)
Η ακτινολογική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έδειξε πρόβλημα στο οστό και αυτό κάνει αισιόδοξους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, ότι ίσως μπορέσει να είναι έτοιμος ακόμα και στη Δράμα. Εντούτοις το πρήξιμο οδηγεί τους γιατρούς σε αξονική, που θα γίνει την Πέμπτη, προκειμένου να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην άρθρωση.
Στο μεταξύ την Πέμπτη η ομάδα του Αγρινίου θα προπονηθεί σε γήπεδο της Σουρωτής.

πηγή : sportait.gr