Του ιδιωτικού τομέα ποιος θα τους προσλάβει ;

Η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ Μαρία Τριανταφύλλου παραβρέθηκε στις Συνελεύσεις του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου όπου με ενδιαφέρον παρακολούθησε τη συζήτηση. Εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση όλου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων, όποια μορφή κινητοποίησης και αν αποφασίσουν.

Στην τοποθέτηση της τόνισε μεταξύ άλλων πως οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στις διαιρετικές πολιτικές που προσπαθούν να κατηγοριοποιήσουν τους εργαζόμενους και να σπείρουν τη διχόνοια είτε προσπαθούν να σπάσουν τον αγώνα με υποσχέσεις ή απειλές.

Εχει δίκια η κα Τριανταφύλλου! Δεν πρέπει οι εργαζόμενοι θα υποκύψουν απέναντι στις διαιρετικές πολιτικές! Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Λαφαζάνη είπε ότι όταν αυτοί γίνουν κυβέρνηση θα επαναπροσλάβουν τους 2000 εργαζομένους που τώρα κινδυνεύουν με απόλυση από τους ΟΤΑ. Αυτό δεν είναι διαιρετική πολιτική; Το 1,5 εκατομμύριο ανέργων του ιδιωτικού τομέα ποιος θα το επαναπροσλάβει;;; Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σταματήσει να δείχνει τόση …αγάπη για το δημόσιο τομέα… Εξάλλου ο ιδιωτικός τομέας έχει προσφέρει σε ανάπτυξη, εξαγωγές, καινοτομία πολλά περισσότερα από όσα ο κρατικός…