3ο Κοινωνικό Παζάρι στη Ναύπακτο

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου και του 2ουΚοινωνικού Παζαριού, τα οποία επισκέφθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας, διοργανώνουν σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας το 3ο Κοινωνικό Παζάρι.

Το 3ο Κοινωνικό Παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 & Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του 3ου Κοινωνικού Παζαριού στις 13 & 14 Δεκεμβρίου 2012 σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ θα πραγματοποιηθεί συλλογή χρησιμοποιημένου λαδιού (τηγανέλαια κλπ), το οποίο θα δοθεί για ανακύκλωση. Το Ε.Κ.Ν.Δ. θα παραδώσει την ποσότητα αυτή στην εταιρεία ανακύκλωσης για επεξεργασία. Ανταποδωτικά, η εταιρεία θα παρέχει υγρά καθαρισμού, τα οποία θα διανεμηθούν σε σχολεία.

Τέλος σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και με την πολύτιμη συμμετοχή των μαθητών 1ου, 2ου, 3ου Γυμνασίων Ναυπάκτου και του Γυμνασίου Αντιρρίου διοργανώνεται την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, Τουρνουά Μπάσκετ στο Κλειστό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο, για την ενίσχυση άνεργων οικογενειών. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα και αντί εισιτηρίου να φέρουν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις άνεργες οικογένειες τρόφιμα Α΄ ανάγκης (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι κλπ).

Το Ε.Κ.Ν.Δ. συνεχίζει τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης υποστήριξης των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.