Άφαντος ο Αλβανός που πυροβόλησε 60χρονο στην Κανδήλα

Ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή του Ξηρομέρου έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό του Αλβανού που πυροβόλησε χθες έναν 60χρονο σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κανδήλα.

Ο 60χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και καθώς η κατάστασή του κρίθηκε αρκετά σοβαρη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Πάντως οι έρευνες της αστυνομίας έως τώρα είναι άκαρπες… Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι ένας νεαρός Αλβανός που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο εν προκειμένω σύμφωνα με όσα λένε κάτοικοι της περιοχής είχε διαφορές με τον 60χρονο Ξηρομερίτη.

Επίσης σύμφωνα με το pamepreveza.gr ο γιος του τραυματία ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο της Πρέβεζας, επί της Λ. Ειρήνης, ενώ ακολουθούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας τον τραυματία πατέρα του. Από την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά ενώ και ο ίδιος αλλά και οι άλλες δύο κοπέλες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.