Κινδυνος – Θάνατος οι λακκούβες στην περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Μορφή… επιδημίας έχει πάρει η εγκατάλειψη του οδικού δικτύου της περιοχής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και όχι μόνο, από την Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας, από την περιφέρεια που πριν λίγους μήνες όλο χαρά ανακοίνωνε την πίστωση χρηματικών ποσών για την βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής μας, βελτίωση που δυστυχώς έχει μείνει στα λόγια ή καλύτερα έγινε απλά για να γίνει χωρίς το παραμικρό σημάδι βελτίωσης.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, δεκάδες οδηγοί αυτοκινήτων έχουν καταστρέψει τα λάστιχά τους, ακόμη και τα αυτοκίνητά τους από τις κακοτεχνιες του οδικού δικύου. Οι λακκούβες δεν είναι και λίγες αλλά εμείς θα προσπαθησουμε να σας προειδοποιήσουμε τουλάχιστον για τρεις (3) που βρίκονται μέσα στον Δήμο μας και είναι άκρως επικίνδυνες.

Η πρώτη βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του δρόμου οπως ερχόμαστε από την Πρέβεζα, μετά το αεροδρόμιο και λίγο πριν την διαστάυρωση για την Βόνιτσα. Την συγκεκριμένη λακκούβα την …γευτηκαν αρκετοί συνδημότες μας ανάμεσα στους οποίους και ο υπογραφών το συγκεκριμένο κείμενο.Η δεύτερη λακκούβα βρίσκεται λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου όπως πάμε για την Πρέβεζα, μέσα στην μέση του δρόμου. Τουλάχιστον εκεί εχεί τοποθετηθεί κώνος για να προειδοποιεί τους οδηγούς των οχημάτων.Η τρίτη λακκούβα βρίσκεται στην Γουργουβλή, λίγο πριν τον Δρυμό. Σε αυτή επαγγελματίας οδηγός έπεσε μέσα και προκάλεσε πολύ μεγάλη ζημιά στο ΤΑΧΙ του.

Φυσικά αυτές δεν είναι οι μοναδικές αλλά είναι από τις πλέον επικίνδυνες. Φυσικά η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο οταν βρέχει και τα νερά τις καλύπτουν… Σε ότι αφορά την πόλη μας είναι λίγο δύσκολο να σας αναφέρουμε σε ποιους δρόμους της Βόνιτσας υπάρχουν λακκούβες. Είναι πιο εύκολο να σας πούμε σε ποιους δρόμους δεν υπάρχουν λακκούβες, καθώς αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Απλά να σας προειδοποιήσουμε πως στον κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας, την Ελευθερίου Βενιζέλου και λίγο πριν το ταχυδρομείο, στην μέση του δρόμου υπάρχουν δύο λακκούβες, σε απόσταση λίγων μέτρων η μία από την άλλη, που θα πρέπει να τις προσέξετε, ειδικά αν οδηγείτε δίκυκλο όχημα… Α και κλείνοντας να σας υπενθυμίσουμε πως μέχρι το τέλος του μηνός θα πρέπει να έχετε προμηθευθεί τα σήματα για τα τέλη κυκλοφορίας……

πηγή : amvrakikosnews.com