Μοσχολιός σε Δημαρά : Η αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί χώρο διαφυγής από τα αδιέξοδα που κάποιοι αντιμετωπίζουν

Αιχμηρή απάντηση στο δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά έδωσε ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, αναφορικά με τις αιτιάσεις του πρώτου πως ο Π. Μοσχολιός κατηύθυνε τη διαδικασία της συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ προς την υλοποίηση της απόφασης της ΚΕΔΕ για κινητοποίηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και πως αρνήθηκε να θέσει σε ψηφοφορία την πρόταση Δημαρά. “Τα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης δεν αποτελούν πεδίο επικοινωνιακής πολιτικής και χώρο διαφυγής από τα αδιέξοδα τα οποία κάποιοι αντιμετωπίζουν” αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Παύλος Μοσχολιός.

Αναλυτικά η δήλωση Μοσχολιού :
«Όλοι οι αυτοδιοικητικοί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι μοναδικό θέμα της συνεδρίασης της ΠΕΔ ήταν η οργάνωση της κινητοποίηση της Τετάρτης, στο πλαίσιο των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ε.Δ. και της ΚΕΔΕ.
Τα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης είναι όργανα προβληματισμού, σύνθεσης απόψεων, επιδίωξης των μεγαλύτερων δυνατών συγκλίσεων και τελικά αποφάσεων για το παρόν και το μέλλον του θεσμού. Δεν αποτελούν πεδίο επικοινωνιακής πολιτικής και χώρο διαφυγής από τα αδιέξοδα τα οποία κάποιοι αντιμετωπίζουν.
Καλώ τους συναδέλφους αιρετούς και τους εργαζομένους στους δήμους να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση που θα γίνει την Τετάρτη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου».