Διαμαντάκος: “Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε”

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Αμαρουσίου όπου ο Α.Ο.Αγρινίου γνώρισε την ήττα έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Διαμαντάκος και ο Σωτήρης Ντόβας από την μεριά των αθλητών.

Γιάννης Διαμαντάκος: Παρουσιάσαμε δυο πρόσωπα. Ένα πολύ κακό στο πρώτο ημίχρονο και ένα πάρα πολύ καλό στο δεύτερο. Τα παιδιά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια βγάζοντας πολύ ενέργεια στην άμυνα και έχοντας και τις πρέπουσες επιλογές στην επίθεση. Μετά την κάλυψη της διαφοράς των δώδεκα πόντων που είχαμε στο παιχνίδι δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή μας αυτή αλλά ταυτόχρονα συνέβησαν και πράγματα που δεν εξαρτιόντουσαν από την απόδοση της ομάδας μας και δεν θα ήθελα να σχολιάσω, απλά να επισημάνω ότι είναι το τρίτο παιχνίδι που γίνονται αυτά τα πράγματα. Τώρα έχουμε μπροστά μας την διακοπή και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σωτήρης Ντόβας: Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι κάτι που συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί ειδικά στην άμυνα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα αυτό δεχθήκαμε 48 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά λίγο η ατυχία μας, η αστοχία μας ειδικά στις βολές και τα απίστευτα σφυρίγματα των διαιτητών μας στέρησαν την νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά. Έχουμε την διακοπή μπροστά μας και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε και μένει απλά να το αποδείξουμε ξεκινώντας από την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο.

πηγή : :Μιχάλης Σταμουλάκης από basketworld.gr