Περί τήρησης της νομιμότητας [video]

Η Χρυσή Αυγή -όπως δεν φυσικό- δεν είχε άδεια για να πραγματοποίησει τη διανομή τροφίμων “μόνο για Έλλήνες” ούτε στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο. Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Αγρινίου στην τηλεόραση που ΑLPHA όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Και φυσικά εδώ προκύπτει ένα θέμα που έχει να κάνει με την τήρηση της νομιμότητας που είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας… Η αστυνομία πέρα από κάθε λογική προστάτεψε κατά κάποιο τρόπο με την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας του Αγίου Κωνσταντίνου την δράση της Χ.Α Και σε αυτό το σημείο η τοπική αστυνομία οφείλει εξηγήσεις…

Αν μάλιστα πιστέψουμε τα όσα λέει η Χ.Α με ανακοίνωσή της δηλαδή πως “κατόπιν επικοινωνίας της Αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας με τον υπεύθυνο του Συνδέσμου μας, μας έγινε σαφές πως η μόνη πλατεία που μπορεί να μας επιτραπεί η Διανομή Τροφίμων είναι η πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου Αγρινίου” τότε προκύπτει κάτι ακόμη χειρότερο… Προκύπτει ότι η αστυνομία ήταν αυτή που υπέδειξε την πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Χρυσή Αυγή για τη δράση της… Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε η τοπική αστυνομία είναι επιεικώς απαράδεκτη….