Έπιασαν τη… σκούπα στον Παναιτωλικό!

Την πόρτα που άνοιξε ο Φώτης Κωστούλας στον Παναιτωλικό μέσα στην εβδομάδα, πέρασε πρώτος ο Ευγένιος Κίτσας (επίσημα πλέον), ενώ πίσω από αυτόν, θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της ομάδας. Και μάλιστα, παίκτες που τα ονόματά τους θα προκαλέσουν μεγαλύτερη αίσθηση! Ο επόμενος, όπως σας ενημέρωσε από τη Δευτέρα η mikriliga.com, θα είναι δεδομένα ο Βλάντιμιρ Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος μέσος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, έπειτα από τα δοκιμαστικά τεστ του Νίκου Καραγεωργίου, δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, ενώ υπάρχει επιθυμία να αδειάσει και θέση ξένου. Ο Μπογκντάνοβιτς είχε συνάντηση την Πέμπτη με τους διοικούντες, ενημερώθηκε για τις προθέσεις τους και μέσα στις επόμενες ώρες θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.

Εκτός αυτού, κι άλλα “βαριά” ονόματα είναι υποψήφια προς αποχώρηση από τα Καναρίνια. Οι “καμπάνες” έχουν αρχίσει να χτυπούν πολύ δυνατά για τον Στέλιο Σφακιανάκη, τον Ανρί Καμαρά και τον Φίλιππο Δάρλα, οι οποίοι θεωρούνται (βάσει ύψους συμβολαίων) μεταξύ των βασικών υπεύθυνων για την πολύ μέτρια πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα.

Και με την ενίσχυση, τι γίνεται;
Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, οι θέσεις που θα αδειάσουν, πρέπει να καλυφθούν κιόλας! Έτσι, πλην των Τζούνιορ, Μελισσά, Ιορδανίδη και την εσωτερική μεταγραφή του Μουμίν (έχει ξεκινήσει να γυμνάζεται), θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες, κυρίως για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο παίκτης που φαίνεται να πολιορκείται είναι ο Ρομάνο του Εργοτέλη, αν και ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα αποχωρήσει από τους Κρητικούς. Παράλληλα, κυκλοφόρησε το όνομα του Πολ Ουρτάδο, που αποχώρησε πρόσφατα από την Παναχαϊκή! Στα υπόψιν βρίσκεται και ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης.

πηγή : mikriliga.com / Ρεπορτάζ: Π. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ