Στην Αιτωλοακαρνανία είχαμε πάντα αγίους ;

Τα “χρυσά” πόθεν έσχες δημάρχων νυν και πρώην, συμβούλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τ.Α. αλλά και πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες έχουν μπεί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ.

Μάλιστα το “Έθνος της Κυριακής” δημοσίευσε μια λίστα με 105 ονόματα όσων ελέγχονται. Βέβαια όπως πλέον ξέρουμε υπάρχουν πολλές λίστες… αλλά παραδόξως στη λίστα του Έθνους δεν υπάρχει ούτε ένα όνομα από την Αιτωλοακαρνανία. Βέβαια θα μου πείτε πως πάλι από την εμπειρία της λίστα Λαγκάρντ, ξέρουμε ότι όσι βάλανε “το χέρι στο βάζο με το μέλι” μέχρι τον αγκώνα, σε πρώτη τουλάχιστον φάση σε δημοσιεύονται στα μανταλάκια…. αλλά στη συνέχεια.

Ας υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα και οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην Αιτωλοακαρνανία θα έχουν αποτελέσματα. Το ΣΔΟΕ καλείται να ανακαλύψει όλα αυτά τα “μικρά μυστικά” της τοπικής μας κοινωνίας για πρόσωπα που όλοι ξέρουμε πως ξεκίνησαν την αυτοδιοικητική τους πορεία και πως την ολοκλήρωσαν, βρισκόμενοι ξαφινικά μέσα στη χλιδή, με σπίτια και αυτοκίνητα, με πολυκατοικίες και βίλες, με ξενοδοχεία και ακίνητα, με καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος.