“Μόνη λύση η ένωση των ομάδων”

Ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου Χρήστος Φιλιππιάδης με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων από την έναρξη ενασχόλησης του με το μπάσκετ της πόλης παραχώρησε συνέντευξη στον Μιχάλη Σταμουλάκη στον Δυτικά fm 96,1 όπου μίλησε για όλα τα γεγονότα που στιγμάτισαν την πορεία του αυτά τα πέντε χρόνια.

Παραδέχθηκε ότι έφυγε με άκομψο τρόπο από την Γ.Ε.Α ζητώντας συγγνώμη για το συγκεκριμένο κομμάτι ενώ τόνισε ότι με τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στην ΓΕΑ τους Θόδωρο Καββαδία , Θόδωρο Σταυροθανάση και Μπάμπη Αυφαντόπουλο τους δένει βαθιά φιλία και αλληλοεκτίμηση και μάλιστα για τον Θόδωρο Καββαδία εξέφρασε την άποψη ότι είναι λάθος το ότι δεν βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αγρινίου. Απέκλεισε το ενδεχόμενο παρότι σέβεται την διοίκηση της ΓΕΑ να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου του Α.Ο.Α. Θανάση Κόκκιου λέγοντας ότι τρέφει απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο του όπως για τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου και εξήρε τις ικανότητες του τεχνικού της ομάδας Γιάννη Διαμαντάκου.

Αναφέρθηκε στην Ένωση των ομάδων που σύμφωνα με αυτόν είναι η μόνη λύση για το Αγρινιώτικο μπάσκετ ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το μπάσκετ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος.

Τέλος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια την γυναίκα του Κατερίνα για όλα όσα του έχει προσφέρει και την υπομονή και την στήριξη που έδειξε σε δύσκολες καταστάσεις.

πηγή : basketworld.gr