Δηλητηρίασαν αδέσποτα στην περιοχή του Πανεπιστημίου

Για ανεξέλεγκτες δηλητηριάσεις ζώων τα ξημερώματα σήμερα στην οδό Φιλελλήνων και κοντά στο Πανεπιστήμιο κάνει λόγο η Φιλοζωική Οργάνωση του Αγρινίου, σημειώνοντας πως θα κινηθεί νομικά για τον εντοπισμό των δραστών.

Η καταγγελία της Φιλοζωικής :
Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου με την οποία ενημερώνει για μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων καλώντας όσους έχουν στοιχεία για το δράστη να επικοινώνησουν μαζί της. Η ανακοίνωση:

Προσοχή! ανεξέλεγκτοι δηλητηριασμοί ζώων τα ξημερώματα στην περιοχή της Φιλελλήνων, κοντά στο Πανεπιστήμιο. Μέχρι τις 4 τα ξημερώματα οι εθελοντές της φιλοζωικής μάζευαν από τους δρόμους νεκρά ζώα και αλλά , ζωντανά ακόμη, προσπαθούσαν να τα σώσουν μεταφέροντας τα εσπευσμένα στους κτηνιάτρους της πόλης. Η αποτρόπαια αυτή πράξη δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη. Η Φιλοζωική οργάνωση Αγρινίου θα κινηθεί νομικά μέχρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Όποιος έχει στοιχεία που να μαρτυρούν την ταυτότητα του δράστη να επικοινωνήσει μαζί μας. Λυπούμαστε πολύ για τον άδικο και βασανιστικό θάνατο των αδέσποτων , αλλά και για την ποιότητα των “ανθρώπων” που προεβησαν σ΄ ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα.