Θυμηδία

Μόνο θυμηδία προκαλεί στο σύνολο των σκεπτόμενων Ελλήνων πολιτών, το γεγονός πως υπάρχουν κάποιοι ανύπαρκτοι τέως υφυπουργοί της κυβέρνησης του πρωθυπουργού – “οδοστρωτήρα” ΓΑΠ, οι οποίοι λέει συγκροτούν “κίνηση” για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα 75 συνολικά στέλεχη β διαλογής του ΠΑΣΟΚ κάνουν έκκληση στους συντρόφους τους να συμμετάσχουν μαζικά στις προ-συνεδριακές διαδικασίες.

Που έφτασε το ΠΑΣΟΚ; Να καλούν για συμμετοχή στο συνέδριο… Και φυσικά παραδοσιακά δεν λείπει και το αιτωλοακαρνάνικο χρώμα σε όλες αυτές τις εξελίξεις. Το κείμενο των 75 υπογράφουν μεταξύ άλλων και οι:
Βαϊνάς Γιάννης, πρώην Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μπαϊρακτάρης Τάκης μέλος ΝΟΕΣ Αιτωλοακαρνανίας, πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ, Μπουρδούβαλης Χρήστος μέλος ΝΟΕΣ Αιτωλοακαρνανίας, πρόεδρος Εφοριακών Αιτωλοακαρνανίας, Ξενικάκη Μαρία, μέλος ΝΟΕΣ Αιτωλοακαρνανίας. Ακόμη στο κίνημα των υφυπουργών υπάρχει και αιτωλοακαρνάνας ο Θ.Μωραϊτης… Μάλιστα όλοι αυτοί θα συναντηθούν το επόμενο διάστημα σε προσυνεδριακή συνεδρίαση της ΝΟΕΣ στο Αγρίνιο, πιθανότατα με παρουσία του Μ. Χρυσοχοϊδη.

Κι όμως στο ΠΑΣΟΚ μέσα από αυτό το συνέδριο έχουν μια μεγάλη ευκαιρία. Να βάλουν λουκέτο στο μαγαζάκι τους πριν τους το βάλλει ο κόσμος.