Στο ίδιο κάδρο…

Αναρωτιέμαι αν εκεί στο δήμο Αγρινίου έχουν καθόλου τσίπα! Τα βάζουν μαθαίνω με την κοινωνία επειδή χθες η διαμαρτυρία των Αιτωλοακαρνάνων στην Αθήνα ήταν κυρίως Μεσολογγιτών και δευτερευόντως Ναυπάκτιων.

Δεν κατάλαβα; πότε ανακοίνωσε ο δήμος ότι βάζει λεωφορεία για την διαμαρτυρία στην Αθήνα; Ποτέ! Και πως να το ανακοινώσουν όταν όλη η πόλη σχολιάζει ακόμη τη συγκέντρωση στο Αγρίνιο για το Πανεπιστήμιο που ο δήμαρχος δεν άφησε κανένα άλλον να μιλήσει… Δικαιολογούνται δε στο δήμο λέγοντας ότι στη συγκέντρωση του Αγρινίου ήταν καλεσμένοι και θα μιλούσαν -αν έρχονταν- οι βουλευτές και αφού δεν ήρθε κανείς τους… μίλησε μόνο ο δήμαρχος. Και αντίς ο δήμος να καταγγείλει, αν νιώθει έτσι, τους βουλευτές, τα βάζει με την κοινωνία (που στο κάτω κάτω έχει τόσα άλλα να αντιμετωπίσει) και τους συλλόγους της πόλης. Περιμένουν δηλαδή η κοινωνία να μυρίσει τα νύχια της για να καταλάβει αν ο δήμος είναι δυσαρεστημένος από τη στάση των βουλευτών. Αν είναι, ας βγεί ο δήμος να το πεί… Όσο δεν βγαίνει να το πει, θα μπαίνει στο ίδιο κάδρο με τους βουλευτές και την κυβέρνηση.

Αλήθεια -επειδή αρκετά μονοπώλησε την επικαιρότητα το πανεπιστήμιο- μήπως ο δήμος έχει άποψη ή ενημέρωση γιατί το έργο “Αγρίνιο – Άγιος Βλάσης” που μετατέθηκε για τις καλένδες; Περιμένουμε μέρες τώρα την αντίδραση του δήμου για ένα έργο που αφορά αποκλειστικά το δήμο και η κυβέρνηση φαίνεται να το έχει πάρει πίσω… και αντίδραση δεν υπάρχει! Τελικά εκεί στο δήμο, ασχολείται κανείς με το δήμο;;;

Δ.Π