Το ΣΔΟΕ ερευνά τους δήμους ή πλάκα μας κάνει;

Επανήλθαν στο φως της δημοσιότητας οι πληροφορίες για ασύλληπτες κομπίνες σε Δήμους που ερευνά το ΣΔΟΕ. Παραδείγματα πρωτοφανούς σπατάλης και κακοδιαχείρισης έρχονται στο φως της δημοσιότητας χωρίς να συγκεκριμενοποιούνται σε πρόσωπα.

Δημοσίευμα μάλιστα του newsbomb.gr που επικαλείται πηγή από την Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου επαναφέρει την πληροφορία ότι το ΣΔΟΕ ερευνά τους περισσότερους από τους 29 πρώην δήμους της Αιτωλοακαρνανίας. Το θέμα που προκύπτει είναι ότι όσο δεν υπάρχουν κάποιο οριστικό πόρισμα που να επιρρίπτει ευθύνες και να καταλήγουν οι υποθέσεις στη δικαιοσύνη, όλα αυτά μοιάζουν με λάσπη στον ανεμιστήρα και πολύ περισσότερο εντείνουν το αίσθημα ανομίας και ατιμωρησίας που έχει δημιουργηθεί στου πολίτες.

Σύμφωνα λοιπόν με το newsbomb.gr και πηγή από την Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου, η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ στη Δυτική Ελλάδα διερευνά ένα τεράστιο, με βάση τα καταγγελλόμενα, οικονομικό σκάνδαλο που αφορά δεκάδες δήμους της ευρύτερης περιοχής. Ελέγχονται οι πρώην (καταργήθηκαν με τον »Καλλικράτη») δήμοι Οινιάδων, Μεσολογγίου, Ανακτορίου, Μενιδίου, Αιτωλικού, Παναιτώλιου, Πλατάνου, Νεάπολης, Παραβόλας, Μακρυνείας, Αμφιλοχίας και Αντιρρίου στην Αιτωλοακαρνανία. Επίσης οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ερευνούν τους πρώην δήμους Αποδοτίας, Αγρινίου, Ιναχού, Πυλλήνης, Αρακύνθου, Ναυπάκτου, Παρακαμπυλίων, Θέρμου, Αγγελοκάστρου, Μεδεώνος Παλαιρού, Αστακού, Χαλκείας, Φυτειών και Αλυζίας.