Πήρε το Χ ο Παναιτωλικός στη Λάρισσα [video]

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στη Λάρισσα κόντρα στην ΑΕΛ. Η ομάδα του Αγρινίου εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι, ένα κακό για το πρώτο ημίχρονο και ένα σαδώς καλύτερο στο δεύτερο. Ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε σε όλο το παιχνίδι πρόβλημα με την κυκλογφορία της μπάλας, ωστόσο είχε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει το μεγάλο διπλό, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι έμεινε το παιχνίδι στο 0-0.

O Παναιτωλικός ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι έχοντας αποστάσεις στις γραμμές του και πολύ κακή κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να βρεθεί απειλητικά στα καρέ του Στεφανάκου. Είναι χαρακηριστικό ότι η ΑΕΛ κέρδισε στο α ημίχρονο πάνω από 10 κόρνερ. Στο 7′ ο Στεφανάκος έδιωξε αντυπωσιακά το σουτ του Χασομέρη. Στο 14′ ο Παναιτωλικός ήταν τυχερός όταν η προβολή του Καρακώστα από την μικρή περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Αργότερα στο 26′ η Λάρισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Μπλέντι να σταματά στο δοκάρι. Ενώ το σουτ του Νεμπεγλέρα στο 32 μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να μόνο σε μια περίπτωση να απειλήσει την ΑΕΛ στο 30΄ όταν ο Σίσιτς μόνος του απέναντι από τον Σέρεμετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοροπήσει το παιχνίδι καθώς με την αλλαγή του Γκόλιας αντί του Ιωάννου, βελτιώθηκε η εικόνα των καναρινιών στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μελισσά να παίρνει ρόλο κεντρικού αμυντικού. Στο 50′ το σουτ του Φαβάλι σταμάτησε στο δοκάρι της ΑΕΛ ενώ στο 72′ μετά από λάθος του Σέρεμετ που προσπάθησε να διώξει, ο Καρακώστας δεν άφησε τον Μπόγιοβιτς να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο συνολικά ο ρυθμός της αναμέτρησης είναι πολύ χαμηλός με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή, αλλά προσπαθούσε να φτάσει στην περιοχή με στημένα λόγω των φάουλ που κερδίζει στα όρια της περιοχής. Στο 89 ο Κουτσοσπύρος σε μια αντιθέση του Παναιτωλικού έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει όταν έχασε το κοντρόλ και ο Καρακώστα πρόλαβε να τον κόψει.

O Παναιτωλικός πάντως έχει παράπονα από τη διαιτήσια και συγκεκριμένα για πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι ποδοσφαιριστή της Λάρισσας στο α ημίχρονο.

πηγή βίντεο : aelole.gr και panaitolikos1926.gr


ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (60′ Λιαπάκης), Ζεκίνια (67′ Κρητικός), Τσίγκας, Χασομέρης, Μούτσα Μπλέντι (52′ Παπαγεωργίου).
Πάγκος ΑΕΛ: Φιρινίδης, Γιώτας, Δημόπουλος, Λιαπάκης, Αλεξάντροβιτς, Δεινόπαπας, Στ. Κρητικός
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μελισσάς, Ιωάννου (46′ Γκόλιας), Κούσας, Σφακιανάκς, Τζούνιορ, Φαβάλι, Σίσιτς, Ιορδανίδης, Μπόγιοβιτς (84′ Κουτσοσπύρος)
Πάγκος Παναιτωλικού: Τακίδης, Μύγας, Καμαρά, Κουτσοσπύρος, Μπακάκης, Σμίλτος, Γκόλιας.
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Γεωργάρας (Άρτας), Ρίγκος (Γρεβενών)

Βαθμολογία (26 αγώνες)
1. Εργοτέλης 47
2. Απόλλων Σμύρνης 42
3. Ηρακλής Ψαχνών 41
————————————————-
4. Πανσερραϊκός 41
5. ΑΕΛ 41
6. Ολυμπιακός Βόλου 40
7. Ηρακλής 39
————————————————-
8. ΑΕΛ Καλλονής 39
9. Νίκη Βόλου 38
10. Δόξα Δράμας 38
11. Παναιτωλικός 38
12. Καβάλα 36
13. Πιερικός 29
14. Εθνικός Γαζώρου 29
15. Καλλιθέα 28
16. Αναγέννηση Γιαννιτσών 26
17. Φωκικός 25
18. Παναχαϊκή 20
19. Θρασύβουλος 20
————————————————-
20. Βύζας Μεγάρων 17
21. Αναγέννηση Επανομής 13