Απόδραση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Τρεις κρατουμένοι απέδρασαν σήμερα το πρωί από τα κρατητήρια του B’ Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας. Πρόκειται για έναν Aλβανικό και δύο Έλληνες, μάλιστα ο Αλβανός επρόκειτο να δικαστεί σήμερα στο Εφετείο του Αγρινίου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία. H αστυνομία διεξάγει εκτευταμμένες έρευνες για τον εντοπισμό και των φυγάδων.

Οι κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν σήμερα τα ξημερώματα κόβωντας τα κάγκελα του χώρου όπου κρατούνταν με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο και έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί… Εικάζεται ότι υπεύθυνος της απόδρασης είναι ο 29χρονος Αλβανός που κατηγορείται για σοβαρότερη υπόθεση (ανθρωποκτονία) σε σχέση με τους δυο Έλληνες.

Ο ένας εκ των δυο Ελλήνων φυγάδων προσήλθε στο τμήμα λίγη ώρα αργότερα οικοθελώς(!) ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των άλλων δυο φυγάδων συνεχίζονται.

Πάντως αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και έχει να κάνει με τα μέτρα ασφάλειας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Πριν από λίγες μέρες κρατούμενος στα κρατητήρια είχε βάλει φωτιά σε στρώματα και κουβέρτες δημιουργώντας αναστάτωση στην Αστυνομική Διεύθυνση.