Πιάστηκε στην Κορινθία ο 22χρονος δραπέτης από την Α/Δ Ακαρνανίας

Στο Κιάτο της Κορινθίας ο 22χρονος που δραπέτευσε χθες από την Α/Δ Ακαρνανίας μαζί με ένα ακόμη Έλληνα και έναν Αλβανό.

Η σύλληψη του έγινε καθώς θεωρήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις ως ύποπτος κλοπών (προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο) μετά την φυγή του. Στο Κιάτο έχει μεταβεί και κλιμάκιο από την αστυνομική διεύθυνση της Ακαρνανίας καθώς εκτιμάται ότι μαζί με τον 22χρονο Έλληνα εκεί βρίσκεται και ο Αλβανός δραπέτης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες συνελήφθη και η μητέρα του 22χρονου δραπέτη που φέρεται να τον προμήθευσε τη λίμα που χρησιμοποίηθηκε για να αποδράσουν οι κρατούμενοι, ενώ για την υπόθεση έχουν τεθεί σε διαθέσιμότητα τρεις αστυθνομικοί απο το Β’ ΑΤ Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας :
Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός στην Κορινθία ο οποίος είχε αποδράσει χθες το πρωί από τα κρατητήρια του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου
Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των Αστυνομικών Διευθύνσεων Κορινθίας, Ακαρνανίας και Αχαΐας, συνελήφθη σήμερα (20-3-2013) το πρωί, στο Διμηνιό Κορινθίας, ο 22χρονος ημεδαπός, ο όποιος χθες (19-3-2013) πολύ νωρίς το πρωί, είχε αποδράσει από τα κρατητήρια του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου.
Ειδικότερα, ο 22χρονος, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, να κινείται πεζός επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών και συνελήφθη.Ο 22χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.