Λειτουργία τμημάτων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μεσολογγίου

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης), θα υλοποιηθούν τα παρακάτω τμήματα:

Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΩΡΕΣ
3.1 Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) 50
6.10 Τοπική Ιστορία 25
4.4 Αγγλικά για το χώρο εργασίας 25
4.6 Γαλλικά για τον Τουρισμό 25
2.1 Περιβάλλον και καθημερινή ζωή 25

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης- Προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους τους ενηλίκους και θα υλοποιηθούν σε όλο το Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου.Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή 12-20 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Φάβρου 3 (πρώην ΝΕΛΕ).
Τηλ.: 26310-25561 & 26310-22180.
Υπεύθυνος Κ.Δ.Β.Μ.: Πρεβεζάνος Χρήστος
Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Κ.Δ.Β.Μ.: Κωνσταντακοπούλου Σπυριδούλα
Γραμματέας Κ.Δ.Β.Μ.: Αγγελή Μαρία