Εύκολο απόγευμα για τον Παναιτωλικό, 4-1 την Επανομή

Ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο από τον Παναιτωλικό ήταν αρκετό για να του δώσει τη νίκη με 4-1 επί της Αναγέννησης Επανομής.

Έχοντας τους Μπελόν και Σίσιτς σε εξαιρετική ημέρα και το Μιχάλη Μπακάκη να δίνει άλλο αέρα στην ομάδα παίζοντας στον άξονα, ο Παναιτωλικός πήρε την ευκολότερή του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League επικρατώντας 4-1 της Αναγέννηση Επανομής, μειώνοντας την απόστασή του από την πρώτη επτάδα και τα play-off. Η νίκη του Παναιτωλικού φάνταζε αναμενόμενη όχι όμως και η έκταση του σκορ καθώς η Επανομή μπορεί να βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, ποτέ όμως δεν ηττήθηκε με τόσο ευρύ σκορ. Ακόμη ο Παναιτωλικός έσπασε ένα ρεκόρ καθώς για πρώτη φορά μετά από πόλλά χρόνια πετυχαίνει 4 γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 2’ ο Σίσιτς μετά από πάσα του Μπελόν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου με τη συνέχεια να είναι ανάλογη. Αυτή τη φορά στο 27’ ο Σίσιτς ήταν αυτός που έκανε την ασίστ στον Μπελόν ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.Στο 33’ οι Μπελόν και Σίσιτς συνεργάστηκαν ωραία με τον τελευταίο να πετυχαίνει το δεύτερό του προσωπικό τέρμα και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 34’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μωυσίδη, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μπόγιοβιτς στο 40’ μετά από ασίστ του Μπελόν.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, ωστόσο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με τον Παναιτωλικό να χάνει κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ με τον Φαβάλι αλλά και το δοκάρι του Μπόγιοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Δάρλας (74’ Γκόλιας), Ιωάννου, Κούσας, Τζούνιορ (68’ Ιορδανίδης), Μπακάκης, Καμαρά (56’ Φαβάλι), Σίσιτς, Μπελόν, Μπόγιοβιτς.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ταταρίδης, Κουλίδης, Κάρταλ, Κουκουλέκης, Μπαλασάς (77’ Νομπρέγκα), Παπαστεργίου, Μωυσίδης, Δραγανίδης (46’ Μπέκα), Τζανδάρης, Τζόσουα Σίλβα, Αναστασίου.