Κοντά σε Τζενάμο ο Παναιτωλικός

Τον Λουίτζι Τζενάμο έχουν προσεγγίσει οι Αγρινιώτες έτσι ώστε να αποκτήσουν έναν ακόμα τερματοφύλακα και να συνθέσουν μια αξιόπιστη τριάδα ενόψει Super League.

Στον Παναιτωλικό έχουν εμπιστοσύνη στους Στεφανάκο και Τακίδη, όμως, θέλουν έναν ακόμα τερματοφύλακα με εμπειρία από την κατηγορία έτσι ώστε να έχουν μια δυνατή τριάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα που τους περιμένει. Πρώτη επιλογή, σύμφωνα με πληροφορίες, για την ομάδα του Αγρινίου είναι ο Λουίτζι Τζενάμο ο οποίος τη διετία 2010-2012 ήταν μέλος της ομάδας κι άφησε καλές εντυπώσεις και φίλους στο πέρασμά του από τα «καναρίνια».

Το θετικό στην περίπτωση Τζενάμο είναι πως ο παίκτης δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ενώ είναι κι ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Νετάνια και μπορεί πλέον να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Τέλος, τις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η παραμονή του Μπελόν στον Παναιτωλικό, αφού ο Γάλλος ήρθε χθες (01/07) σε συμφωνία με τη διοίκηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

πηγή: onsports.gr