37χρονος πυροβολήθηκε στο στήθος σε κυνήγι μεταξύ φίλων στην Μακρυνεία

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα, όταν μια παρέα κυνηγών, μαζεύτηκε σε περιοχή κοντά στην Ορεινή Μακρυνεία για κυνήγι. Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές και όλοι ”πάγωσαν”! Ο 37χρονος βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος και προσπαθούσε να καλέσει σε βοήθεια. Τι είχε συμβεί; Ένας από τους φίλους του, έκανε λάθος και τον πυροβόλησε στο στήθος.

Αμέσως το κυνήγι διακόπηκε και οι φίλοι του, ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Ο 37χρονος από την Μακρυνεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμη την πορεία της υγείας του, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκονται και αστυνομικοί, για να διαπιστώσουν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες το θύμα τραυματίστηκε από το κυνηγετικό όπλο του φίλου του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο τραυματισμός προήλθε από πυροβολισμό εξ αποστάσεως άλλου κυνηγού. Ο κυνηγός που πυροβόλησε έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα όπου διενεργείται και η σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου καθώς ο τραυματισμός είναι σοβαρός.