Εκτός αποστολής Ετζενγκέλε, Μπουμάλ και Θεοδωρίδης για το ματς με τον ΟΦΗ

Χωρίς τον Ετζενγκέλε, το Μπουμάλ και το Θεοδωρίδη η αποστολή του Παναιτωλικού για το αυριανό ματς του κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Ο Ετζενγκέλε δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έτσι δεν συμμετρίχε στη σημερινή προπόνηση, ενώ οι Μπουμάλ και Θεοδωρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι μεγαλώνουν τα προβλήματα του Μπάμπη Τεννέ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τη στιγμή που μετά τη σημερινή κλήρωση του κυπέλλου έγινε ακόμη πιο δελεαστικό για τα καναρίνια να συνεχίσουν τη πορεία τους στη διοργάνωση του κυπέλλου αφού ο νικητής του αυριανού ματς θα αντιμετωπίσει στους 8 τον Πανσερραϊκό. Κατά τα υπόλοιπα η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε παιχνίδια με μπάλα. Επίσης σε αυτή δεν συμμετείχε ο μακροχρόνια τραυματίας Κουτρομάνος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, στην οποία συμμετέχουν δεκαεννέα ποδοσφαιριστές. Είναι οι: Τσενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Πασάς, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Σμίλτος, Ζέρης.