Μια ακόμη ήττα στα Γιάννενα για τον Παναιτωλικό (video)

Δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός απέναντι στο ΠΑΣ Γιάννινα και γνώρισε μια ακόμη εκτός έδρας ήττα. Όσο οι δυο ομάδες αγωνίζονταν 11 εναντίον 11 ο Παναιτωλικός ελάχιστα είχε κινδυνέχει και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσε κανείς να πιστέψει πως τα καναρίνια θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Ωστόσο η αποβολή του Σιόντη άλλαξε τα δεδομένα… Ο Παναιτωλικός υποχώρησε και μοιραία ήρθε το γκολ στο 71′. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ συνεχίζουν να προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους και παραμένουν δίχως νίκη για έκτο παιχνίδι. Σ’ αυτά τα έξι ματς μάλιστα, έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ και πλέον είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και αν δεν σοβαρευτούν θα έχουν πρόβλημα. Αντίθετα από 11 ολόκληρα παιχνίδια, ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε τη νίκη και άνασανε βαθμολογικά.

Διαβάστε ακόμη:
Ρότσα: «Μας δυσκόλεψε η αποβολή»
Τεννές: «Δεν υπάρχει θέμα»

[youtube width=”480″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=lWRp5rg4os8&context=C323993cADOEgsToPDskJyP4gRR8zTMc006WejAHzw[/youtube]

Στο πρώτο μέρος σαρανταπέντε λεπτά κύλησαν χωρίς ουσιαστική φάση, χωρίς να παίζεται καλό ποδόσφαιρο και με πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. ΠΑΣ και Παναιτωλικός αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου έτσι ώστε να πάρουν τα ηνία στο ματς αλλά αυτό έγινε εις βάρος του θεάματος. Η μόνη φάση που κάποιος θα θυμάται είναι αυτή στο 9’ με τον Γεωργίου να παίρνει την μπάλα από κόντρα να σουτάρει αλλά ο Τσενάμο να αποκρούει.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλησε να κάνει την πρώτη του διορθωτική κίνηση, αντικαθιστώντας τον Μπακαγιόκο με τον Βίλα (46′). Το παιχνίδι όμως συνέχιζε να μην έχει καλό ρυθμό και μοιραία δεν υπήρχε και κάποια μεγάλη φάση. Στο 55ο λεπτό ο Σιόντης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σπάθα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Στο 71′ ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ, όταν ο Ντε Βισέντι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που είχαν κερδίσει οι Γιαννιώτες έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βίλα με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0!

Από την επίτευξη του γκολ του Παναιτωλικού το παχνίδι… απέκτησε μία άγρια ομορφιά με τους παίκτες των δύο ομάδων να βάζουν πιο πολύ δύναμη στο παιχνίδι τους και τους Γιαννιώτες να εμφανίζονται πιο ψυχωμένοι, ενώ δεν έλειψαν και οι αψιμαχίες. Σε μία τέτοια φάση με τον Κώτσιο ο Τζενάμο στο 75′ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, ενώ και ο Εντζεγκέλε χτύπησε τον Βίλα εκτός φάσης στο 77ο λεπτό και είδε και εκείνος την κίτρινη κάρτα του Σπάθα.

Το φίλμ του αγώνα
1′ Έναρξη αγώνα
5`Επικίνδυνη σέντρα του Βάντερσον, διώχνει ο Γεωργίου
8` Σέντρα του Σκούφαλη στο δέυτερο δοκάρι, προλαβαίνει ο Παλαιολόγος τον Ζαραδούκα
9′ Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από κακή συνεννόηση από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού, με τον Τσενάμο να αποκρούει το σουτ του Γεωργίου.
19′ Κεφαλιά του Καμαρά άουτ.
21′ Ωραία μπαλιά του Καμαρά στον Ονουάτσι, ο οποίος αποτυγχάνει να ανοίξει το σκορ μέσα στην περιοχή τουν ΠΑΣ.
24′ Σουτ του Μπακαγιόκο, η μπάλα άουτ
28′ Κίτρινη στον Σιόντη
33′ Μία σέντρα του Σκούφαλη περνάει από όλους και καταλήγει άουτ
36′ Κίτρινη στον Λίλα.
37′ Κίτρινη στον Σκούφαλη.
38′ Μακρινό φάουλ του Ρότσα με στόχο τον Εντζεγκουέλε, η μπάλα στα χέρια του Κηπουρού.
45’+1′ Λήξη ημιχρόνου.
46′ Έναρξη δευτέρου μέρους.
-Αλλαγή για τον ΠΑΣ: Ο Βίλα αντί του Μπακαγιόκο.
52′ Κίτρινη στον Ζαραδούκα.
55′ Δεύτερη κίτρινη στον Σιόντη, με 10 ο Παναιτωλικός
56′ -Αλλαγή για τον Παναιτωλικό: ο Χαριστέας αντί του Θεοδωρίδη.
58′ Εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι πάνω στον Τσενάμο.
61′ Εκτέλεση φάουλ του Ζαραδούκα, μπλοκάρει με ευκολία ο Τσενάμο.
67′ -Αλλαγή για τον Παναιτωλικό: Ο Μουμίν στη θέση του Ονουάτσι.
69′ -Αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Μιχαήλ στη θέση του Ζαραδούκα.
71′ Γκολ για τον ΠΑΣ: Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, η μπάλα κόντραρε, βρήκε στο δοκάρι, ο Βίλα πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.
72′ Κιτρινη στον Βίλα
75′ Κίτρινη στον Τσενάμο.
77′ Kίτινη στον Ετζενγκέλε
78′ -Αλλαγή για τον Παναιτωλικό: Ο Μπουμάλ μέσα, ο Ρότσα έξω.
78′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Μιχαήλ, ο οποίος καθυστέρησε τραγικά και ανακόπηκε.
82′ Σέντρα του Μιχαήλ πάνω στον Τσενάμο, ενώ ο Σκούφαλης περίμενε ολομόναχος.
86′ Κίτρινη κάρτα στον Ντολεζάι.
94′: Ο Ντάσιος στην θέση του Σκούφαλη η τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Ζαραδούκας (69′ Μιχαήλ), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης, Γεωργίου, Μπακαγιόκο (46′ Βίλα), Βάντερσον.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Παλαιολόγος, Ετζενγκουέλε, Άντι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Γκόλιας, Ρότσα (78′ Μπουμάλ), Ονουάτσι, , Θεοδωρίδης (56′ Χαριστέας), Καμαρά.
Σκόρερ: 71′ Βίλα
Κίτρινες κάρτες: 36′ Λιλά, 37′ Σκούφαλης, 52′ Ζαραδούκας, 72′ Βίλα / 28′ Σιόντης, 75′ Τσενάμο, 77′ Εντζγκέλε, 86′ Ντολεζάι
Κόκκινες κάρτες: 55′ Σιόντης