Σε ρυθμούς προετοιμασίας ο Παπαναστασίου

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, έτσι ώστε να είναι ενημερωμένος και όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασένος, όταν το Σεπτέβριο αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Ήδη τις προάλλες είχε μια πρώτη επαφή με τον περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος από Κατσιφάρα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχει την πρώτη ενημερωτική συνάντηση με την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της ΠΔΕ για λεπτομερέστερη ενημέρωση, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν συσκέψεις με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους του Δήμου, για θέματα συνεργασίας και λειτουργίας των υπηρεσιών. Ακόμη σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη μετεκλογική συνάντηση του συνδυασμού, ενώ η όλη δραστηριότητα του Γ. Παπαναστασίου γίνεται αφορμή για να ξεκινήσει και η ονοματολογία σχετικά με τους αντιδημάρχους. Ο Γ. Παπαναστασίου πάντως δεν έχει πάρει κάποια απόφαση, αφού πρώτο μέλημα είναι η ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του δήμου, εξάλλου έως το Σεπτέμβριο υπάρχει άρκετος χρόνος…

Πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αξιοποίηση είτε σε θέσεις αντιδημάρχων, είτε στα νομικά πρόσωπα και το προεδρείο του Δ.Σ των συμβούλων της “παλιάς φρουράς” (Καζαντζής, Γκρίζης, Καλαντζής, Σεϊτανίδης) συμβούλων που βρέθηκαν στις ψηλές θέσεις της σταυροδοσίας (Ρόκος, Καλαμπαλίκης, Γκούντας, Σαλακίδου, Φαρμάκης) αλλά και συμβούλων από τις δημοτικές ενότητες, μιας και ο Γ. Παπαναστασίου θέλει να δώσει στη δημοτική αρχή και το στίγμα του διευμένου δήμου.