Οι τρεις προτεραιότητες του Παναιτωλικού!

Τις επόμενες μεταγραφές του… δουλεύει ο Παναιτωλικός, με το βάρος να πέφτει σε τρεις θέσεις!

Αρκετές είναι οι αλλαγές που θα έχει από την νέα σεζόν στο ρόστερ του ο Παναιτωλικός, καθώς αρκετοί παίκτες αποχώρησαν. Έτσι, στο Αγρίνιο δουλεύουν «πυρετωδώς», προκειμένου να χτίσουν ένα ισάξιο, τουλάχιστον, σύνολο. Μετά την επίτευξη της παραμονής του Ράφαελ, λοιπόν, τα «καναρίνια» δουλεύουν τις επόμενες συμφωνίες, με το βάρος να πέφτει σε τρεις κομβικές θέσεις.

Πρώτα απ’ όλα, στον στόπερ, καθώς η απώλεια του Μπικέι είναι τεράστια, αφού η προσφορά του ήταν τεράστια. Έτσι, στον Παναιτωλικό θέλουν να βρουν ένα παίκτη αντίστοιχης ποιότητας, που θα αποτελέσει… κολόνα στην άμυνα. Στην συνέχεια, υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου μετά το «ναυάγιο» με τον Ανέν, έχει μείνει… γυμνό. Τέλος, αναζητείται κι ένας παίκτης στα χαφ, όπου επίσης υπάρχουν πολύ σημαντικές απώλειες, σε μία θέση που είναι… νευραλγική!

Φυσικά, αυτές δεν θα είναι οι μόνες κινήσεις που θα γίνουν, αφού υπάρχουν κενά και στην δεξιά πτέρυγα, μετά την απώλεια των Μπακάκη και Γκάλο, όπως και στην επίθεση. Παρόλα αυτά, οι περιπτώσεις αυτές μπαίνουν για λίγο στην… άκρη, προκειμένου να καλυφθεί η πρώτη τριάδα και στην συνέχεια να επικεντρωθούν οι άνθρωποι του συλλόγου και εκεί!

πηγή : gazzetta.gr